Galileo Trainingscenter organiseert geocaching activiteiten in Leuven en omgeving

Bent u op zoek naar een leuke en unieke activiteit in het Leuvense om samen met familie, collega’s, club of gewoon samen met vrienden te doen?

Lees dan zeker verder!

Vul het elektronisch aanvraagformulier in en wij bezorgen u zo spoedig mogelijk een gedetailleerde offerte.

“Leuven anders be(ge)zocht” of de moderne schattenjacht (Geocaching) in centrum Leuven.

Maak op een originele manier kennis met de prachtige hoofdstad van Vlaams-Brabant. Aan de hand van een aantal opgaves én met behulp van een Garmin GPS  gaat u op zoek naar een schat.  Misschien bevat deze een verrassing voor elke deelnemer, je volgende bestemming of de locatie van het restaurant waar u ’s avonds gaat dineren?  Plezier verzekerd!

Voor we starten geeft onze GPS instructeur eerst een korte toelichting over de opdracht en gebruik van het GPS toestel.  Indien u ondanks deze uitleg toch “verdwaalt” is hij tijdens uw activiteit constant telefonisch bereikbaar.
De zoektocht zelf duurt ongeveer 3 uur.

"Geocache in het Provinciedomein van Kessel-Lo"

Ideaal om samen met de kinderen het geocachen te ontdekken. De "multicache" van een 4-tal kilometer brengt je doorheen het Provincie Domein van Kessel-Lo. Wij hebben de instapdrempel zo laag mogelijk gehouden. Mits wat inzet en speurzin zullen uw kinderen de schat zeker vinden! Deze cache is perfect te doen met koetsen of buggy's.

 

"Geocache in de omgeving van de Abdij van Vlierbeek te Kessel-Lo"

Ontdek de omgeving van de Abdij van Vlierbeek aan de hand van onze "multicache" van ongeveer 7 kilometer. Je ontdekt onder andere het Provincie Domein van Kessel-Lo en de Kesselse bergen. Na het geocachen kan je misschien iets eten of drinken in café In den Rozenkrans in de Abdij van Vlierbeek.

 

"Geocache activiteit op maat?"

Laat ons weten wat u wenst en we proberen aan uw wensen tegemoet te komen. Verschillende medewerkers van Galileo Trainingscenter zijn zelf fervente geocachers en zullen u met plezier bijstaan in uw eerste (of volgende) stapjes in de geocaching wereld.