BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie

U heeft een Garmin wandel of fiets GPS en kent de basisfunctionaliteiten van het toestel.
Nu wenst u een stapje verder te gaan en optimaal leren gebruik maken van de software om routes en tracks uit te werken?
Garmin BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie is de oplossing!

 

Voor wie?

Elke bezitter van een Garmin wandel- of fiets GPS die het gebruik van het toestel al wat onder de knie heeft maar nu wil leren hoe men routes en tracks maakt of van het Internet haalt en deze op de GPS plaatst. PC/Mac kennis is noodzakelijk! De opleiding is gericht op PC's met een Microsoft Windows besturingssysteem of Apple Mac.

Welke zaken komen aan bod?

 • De instellingen van BaseCamp aanpassen
 • Gegevens bewaren in BaseCamp
 • Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden worden de belangrijkste functionaliteiten van Garmin BaseCamp uitgelegd.
  • Maken en bewerken van routes / tracks
  • Gebruik van via-punten / waypoints
  • Routes / sporen samenvoegen
  • Routes / sporen splitsen
  • Overdragen informatie naar en van de GPS
 • Kaartonderdelen selecteren en naar uw GPS sturen via Garmin MapInstall

Per avond zijn er een beperkt aantal deelnemers (12 - 15 afhankelijk van de locatie) zodat er voldoende ruimte is om uw eigen vragen te stellen

Na afloop krijgt elke deelnemer een e-mail met de presentatie in PDF formaat, zo kan u vlot gebruik maken van de snelkoppelingen. In deze presentatie zit ook een koppeling naar een evaluatieformulier dat u kan gebruiken om uw opmerkingen (positief, te verbeteren) over deze opleiding te geven. Zo kunnen wij uw feedback gebruiken om deze opleiding in de toekomst nog beter af te stemmen op de noden en wensen van onze deelnemers.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer drie uur, inclusief een korte pauze. Beginuur is afhankelijk van de locatie en staat duidelijk vermeld hieronder. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en niet met meer personen dan ingeschreven. Het is ook ten zeerste aan te raden uw toestel mee te brengen naar de opleiding. Indien u beschikt over een Laptop mag u deze ook meebrengen want er zijn geen PC's beschikbaar in onze opleidingslokalen.
Zorg er dan wel voor dat de benodigde kaarten en software (Garmin BaseCamp, Garmin MapInstall) geïnstalleerd zijn op uw Laptop.

Wat kost het?

De deelnameprijs bedraagt €40 per persoon. Indien u beschikt over opleidingscheques van Galileo-Trainingscenter, WayPoint Leuven of WayPoint Zolder dan kan u deze meebrengen naar de cursus en zo een deel van uw inschrijvingsgeld recupereren. Per opleidingsavond voorzien we minimum 5, en maximaal 12/15 deelnemers. Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat. Indien dit zo is, wordt u op voorhand gecontacteerd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald of kan u kiezen voor een andere datum.


Belangrijk: 
Als u zich inschrijft voor een opleiding betaalt u het volledige bedrag. Op de dag van de opleiding krijgt u in ruil voor uw opleidingscheques een deel van het inschrijvingsgeld terug. Het is niet mogelijk om nadien geld te recupereren met uw opleidingscheques, dus vergeet ze niet!

Schrijf u in voor een datum naar keuze, vergeet geen rekening te houden met de locatie!

Geen datum beschikbaar op dit ogenblik? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer nieuwe data beschikbaar komen!

Zolder

ZOLDER - woensdag 08/05/2024 19u (4 beschikbaar) 40,00 €
Inschrijven niet meer mogelijk