Algemene Motor GPS vaardigheden

BaseCamp Windows   WindowsLogo           BaseCamp Mac       WindowsLogo

 

Je hebt al enige ervaring met je motor gps maar zit met nog een aantal vragen. Je wil je verder vervolmaken in het gebruik van je gps toestel. In deze cursus leer je er alles over!

Voor wie?

Wil je je 'GPS vaardigheden' voor het nieuwe motorseizoen voorbereiden? Dan is deze opleiding ideaal voor u. Deze opleiding is geschikt voor zowel Garmin als TomTom gebruikers. In de opleiding overlopen we de basisprincipes bij het gebruik van een motor-GPS. Met welk programma en hoe maak ik een route? Met wat moet ik rekening houden bij het maken van een route? Wat is een GPX? Hoe plaats ik een route op de GPS? Hoe stel ik mijn GPS in? Op deze en veel andere vragen gaan we wat dieper in.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer drie uur, inclusief een korte pauze. Beginuur is afhankelijk van de locatie en staat duidelijk vermeld hieronder. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en niet met meer personen dan ingeschreven. Het is ook ten zeerste aan te raden uw GPS toestel mee te brengen naar de opleiding. Het is eveneens noodzakelijk om uw Windows Laptop mee te brengen want er zijn geen computers beschikbaar in onze opleidingslokalen.

Wat kost het?

De deelnameprijs bedraagt €40 per persoon. Indien u beschikt over opleidingscheques van WayPoint Leuven, WayPoint Zolder of Galileo-Trainingscenter kan u deze meebrengen naar de cursus en zo een deel van uw inschrijvingsgeld recupereren. Per opleidingsavond voorzien we minimum 5, en maximaal 8 deelnemers zodat we kunnen garanderen dat alle vragen van de deelnemers uitvoerig kunnen behandeld worden. Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat. Indien dit zo is, wordt u op voorhand gecontacteerd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald of kan u kiezen voor een andere datum.


Belangrijk: Als u zich inschrijft voor een opleiding betaalt u het volledige bedrag. Op de dag van de opleiding krijgt u in ruil voor uw opleidingscheques een deel van het inschrijvingsgeld terug. Het is niet mogelijk om nadien geld te recupereren met uw opleidingscheques, dus vergeet ze niet!

Schrijf u in voor een datum naar keuze, vergeet geen rekening te houden met de locatie!

Geen datum beschikbaar op dit ogenblik? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte wanneer nieuwe data beschikbaar komen!

Leuven

LEUVEN - woensdag 15/05/2024 19u (7 beschikbaar) 40,00 €
Inschrijven niet meer mogelijk

Zolder

ZOLDER - zaterdag 15/06/2024 15u (8 beschikbaar) 40,00 €
Inschrijven niet meer mogelijk