BaseCamp vervolmaking

BaseCamp Windows   WindowsLogo           BaseCamp Mac       WindowsLogo

BaseCamp Windows

BaseCamp Mac

Je hebt al enige ervaring met BaseCamp voor Windows maar zit met nog een aantal vragen. Je wil je verder vervolmaken in het werken met BaseCamp voor Windows? In deze cursus leer je er alles over!

Voor wie?

GPS begrippen zoals waypoints, POI’s, routes, via-punten en tracks kennen geen geheimen meer voor jou.

Ook heb je al redelijk wat ervaring in het uitwerken van routes in BaseCamp.

Maar je zit met nog een aantal bijkomende vragen en je wil het onderste uit de kan halen.

Tijdens deze opleiding krijg je daar de kans toe.

Deze opleiding is gericht op PC's met een Windows besturingssysteem.

Welke zaken komen aan bod?

  • Je krijgt een aantal oefeningen waardoor je je kennis van BaseCamp kan vervolmaken
  • De oefeningen bevatten goede maar ook slechte voorbeelden zodat je leert inzien hoe je op een optimale manier met BaseCamp kan werken
  • De deelnemers kunnen op voorhand een aantal onderwerpen doormailen die de avond zelf uitgebreid behandeld zullen worden

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer drie uur, inclusief een korte pauze. Beginuur is afhankelijk van de locatie en staat duidelijk vermeld hieronder. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en niet met meer personen dan ingeschreven. Het is ook ten zeerste aan te raden uw GPS toestel mee te brengen naar de opleiding. Het is eveneens noodzakelijk om uw Windows Laptop mee te brengen want er zijn geen computers beschikbaar in onze opleidingslokalen.

Wat kost het?

De deelnameprijs bedraagt €40 per persoon. Indien u beschikt over opleidingscheques van WayPoint Leuven, WayPoint Zolder of Galileo-Trainingscenter kan u deze meebrengen naar de cursus en zo een deel van uw inschrijvingsgeld recupereren. Per opleidingsavond voorzien we minimum 5, en maximaal 8 deelnemers zodat we kunnen garanderen dat alle vragen van de deelnemers uitvoerig kunnen behandeld worden. Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat. Indien dit zo is, wordt u op voorhand gecontacteerd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald of kan u kiezen voor een andere datum.


Belangrijk: Als u zich inschrijft voor een opleiding betaalt u het volledige bedrag. Op de dag van de opleiding krijgt u in ruil voor uw opleidingscheques een deel van het inschrijvingsgeld terug. Het is niet mogelijk om nadien geld te recupereren met uw opleidingscheques, dus vergeet ze niet!

Schrijf u in voor een datum naar keuze, vergeet geen rekening te houden met de locatie!

Geen datum beschikbaar op dit ogenblik? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte wanneer nieuwe data beschikbaar komen!