Fietsnavigatie met Edge 8xx/10x0

De Edge 8xx en Edge 10x0 reeksen zijn de populaire GPS-reeksen van Garmin voor fietsnavigatie (en training).

Voor wie?

Speciaal voor de gebruikers van de Edge 8xx en Edge 10x0 hebben we een Edge opleiding op de agenda staan. Tijdens deze cursus doen we uit de doeken hoe u optimaal kan genieten van uw Edge GPS-toestel.

Welke zaken komen aan bod?

  • Veel gebruikte GPS-begrippen begrijpen
  • Je Edge 8xx/10x0 instellen (we overlopen de belangrijkste opties)
  • Het afgelegde traject en de geregistreerde sportgegevens bijhouden (gebruik van Garmin Connect en Garmin Training Center)
  • Trajecten downloaden en zelf uitstippelen (gebruik van Basecamp)
  • Trajecten narijden dankzij de Edge 8xx/10x0

OPGELET: het aanmaken van ritten (routes) en koersen (tracks) wordt in deze cursus NIET in detail behandeld. Deze komen aan bod in een specifieke opleiding over Garmin Basecamp.

Iedere deelnemer krijgt na afloop van de opleiding een e-mail met de presentatie in PDF-formaat, zo kan u vlot gebruik maken van de snelkoppelingen. In deze presentatie zit ook een koppeling naar een evaluatieformulier dat u kan gebruiken om uw opmerkingen (positief, te verbeteren) over deze opleiding te geven. Zo kunnen wij uw feedback gebruiken om deze opleiding in de toekomst nog beter af te stemmen op de noden en wensen van onze deelnemers.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer drie uur, inclusief een korte pauze. Het beginuur is afhankelijk van de locatie en staat duidelijk vermeld hieronder. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en niet met meer personen dan ingeschreven. Het is ook ten zeerste aan te raden uw toestel mee te brengen naar de opleiding. Indien u beschikt over een laptop mag u deze ook meebrengen want er zijn geen computers beschikbaar in onze opleidingslokalen.
Zorg er dan wel voor dat de benodigde kaarten en software (Garmin Basecamp, ...) geïnstalleerd zijn op uw laptop.

Wat kost het?

De deelnameprijs bedraagt €40 per persoon. Indien u beschikt over opleidingscheques van WayPoint Leuven, WayPoint Zolder of Galileo Trainingscenter kan u deze meebrengen naar de cursus en zo een deel van uw inschrijvingsgeld recupereren. Per opleidingsavond voorzien we minimum 5, en maximaal 15 deelnemers. Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat. Indien dit zo is, wordt u op voorhand gecontacteerd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald of kan u kiezen voor een andere datum.

 

Belangrijk: Als u zich inschrijft voor een opleiding betaalt u het volledige bedrag. Op de dag van de opleiding krijgt u in ruil voor uw opleidingscheques een deel van het inschrijvingsgeld terug. Het is niet mogelijk om nadien geld te recupereren met uw opleidingscheques, dus vergeet ze niet!

 

Schrijf u in voor een datum naar keuze, vergeet geen rekening te houden met de locatie!

Geen datum beschikbaar op dit ogenblik? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer nieuwe data beschikbaar komen!

Leuven

LEUVEN - donderdag 27/06/2024 19u (8 beschikbaar) 40,00 €
Inschrijven niet meer mogelijk

Zolder

ZOLDER - dinsdag 23/04/2024 19u (8 beschikbaar) 40,00 €
Inschrijven niet meer mogelijk