Motonavigatie met Tom Tom Rider

 

De laatste jaren heeft Tom Tom op het vlak van motornavigatie GPS systemen een heuse sprong voorwaarts gemaakt. Ontdek tijdens deze opleiding de mogelijkheden van de Tom Tom Rider en leer ook hoe je er routes kan opzetten en deze kan rijden. 
Na deze opleiding kan je het toestel praktisch gebruiken.

Voor wie?

De opleiding motonavigatie met Tom Tom Rider is bedoeld voor de motorrijders die de mogelijkheden van hun Tom Tom Rider (4x0, 550) optimaal willen gebruiken ZONDER daarvoor veel tijd achter de pc door te brengen. Tijdens deze opleiding begeleiden we je stap voor stap in het gebruik van je toestel.

Welke zaken komen aan bod?

  • Belangrijke GPS-begrippen
  • Wat kan de Tom Tom Rider
  • Basisbegrippen navigatie
  • Toestel up-to-date houden
  • Navigatiemogelijkheden (van A naar B, van A naar B via C, D, E)
  • Route of track gebruiken als basis voor een route
  • Route of track op toestel plaatsen
  • ...

OPGELET: bij deze cursus richten we ons op het toestel en het gebruik ervan. Maar we willen ook een stapje verder gaan en leren ook volgwegen maken in een eenvoudige online-routeplanner en deze info op het toestel plaatsen. Op die manier kan je na de opleiding zelf aan de slag.

Na afloop krijgt u ook een e-mail met de presentatie in PDF formaat, zo kan u vlot gebruik maken van de snelkoppelingen. In deze presentatie zit ook een koppeling naar een evaluatieformulier dat u kan gebruiken om uw opmerkingen (positief, te verbeteren) over deze opleiding te geven. Zo kunnen wij uw feedback gebruiken om deze opleiding in de toekomst nog beter af te stemmen op de noden en wensen van onze deelnemers.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer drie uur, inclusief een korte pauze. Tijdstip staat aangegeven bij de inschrijving hieronder. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en niet met meer personen dan ingeschreven.

Wat kost het?

De deelnameprijs bedraagt €40 per persoon. Indien u beschikt over opleidingscheques van WayPoint Leuven of WayPoint Zolder dan kan u deze meebrengen naar de cursus en zo een deel van uw inschrijvingsgeld recupereren. Per opleidingsavond voorzien we minimum 5, en maximaal 15 deelnemers. Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat (dit is echter zeer uitzonderlijk). Indien dit zo is, wordt u op voorhand gecontacteerd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald of kan u kiezen voor een andere datum.


Belangrijk: 
Als u zich inschrijft voor een opleiding betaalt u het volledige bedrag. Op de dag van de opleiding krijgt u in ruil voor uw opleidingscheques een deel van het inschrijvingsgeld terug. Het is niet mogelijk om nadien geld te recupereren met uw opleidingscheques, dus vergeet ze niet!

Schrijf u in voor een datum naar keuze, vergeet geen rekening te houden met de locatie!

Geen datum beschikbaar op dit ogenblik? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer nieuwe data beschikbaar komen!