MyRouteApp routeplanner motonavigatie

Na de aankoop van uw GPS-toestel begint het pas: er goed mee leren werken.

Met MyRouteApp kan u routes maken om op uw GPS te zetten en te genieten van eindeloos motorplezier.

Voor wie?

Natuurlijk kan u alles zelf leren met vallen en opstaan. Maar dat kost de meesten onder ons te veel tijd. Zeker als de zomer of uw vakantie er aankomt. Voor de bezitters van een GPS toestel of Smartphone is een korte maar degelijke opleiding dus zeker zinvol. 

Welke zaken komen aan bod?

  • MyRouteApp routeplanner, de mogelijkheden
  • Verschillen tussen de MyRouteApp basis en gold versie
  • Routes maken en met wat rekening houden
  • Opzoeken van steden, adressen, POI (points of interest)
  • Het samenvoegen en splitsen van/naar meerdere routes en tracks
  • Routes maken op basis van een tracklog
  • Het bewerken en aanpassen van gedownloade routes
  • Veel oefeningen

Breng je eigen laptop mee want we beschikken niet over laptops van Galileo-TC.
Aangezien MyRouteApp een webtoepassing is dient er niets op voorhand geïnstalleerd te worden op de laptop.

Na afloop krijgt u ook een e-mail met de presentatie in PDF formaat, zo kan u vlot gebruik maken van de snelkoppelingen. In deze presentatie zit ook een koppeling naar een evaluatieformulier dat u kan gebruiken om uw opmerkingen (positief, te verbeteren) over deze opleiding te geven. Zo kunnen wij uw feedback gebruiken om deze opleiding in de toekomst nog beter af te stemmen op de noden en wensen van onze deelnemers.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer drie uur, inclusief een korte pauze. Tijdstip staat aangegeven in de inschrijvingen hier onderaan. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en niet met meer personen dan ingeschreven.

Wat kost het?

De deelnameprijs bedraagt €40 per persoon. Indien u beschikt over opleidingscheques van WayPoint Leuven of WayPoint Zolder dan kan u deze meebrengen naar de cursus en zo een deel van uw inschrijvingsgeld recupereren. Per opleidingsavond voorzien we minimum 5, en maximaal 15 deelnemers. Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat (dit is echter zeer uitzonderlijk). Indien dit zo is, wordt u op voorhand gecontacteerd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald of kan u kiezen voor een andere datum.

Belangrijk: Als u zich inschrijft voor een opleiding betaalt u het volledige bedrag. Op de dag van de opleiding krijgt u in ruil voor uw opleidingscheques een deel van het inschrijvingsgeld terug. Het is niet mogelijk om nadien geld te recupereren met uw opleidingscheques, dus vergeet ze niet!

Schrijf u in voor een datum naar keuze, vergeet geen rekening te houden met de locatie!

Geen datum beschikbaar op dit ogenblik? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer nieuwe data beschikbaar komen!