Moto - & auto navigatie met zūmo

U heeft een Garmin zūmo gekocht of gekregen en wenst de basismogelijkheden ervan te ontdekken op korte tijd?
Misschien is deze cursus dan wel de oplossing.

Voor wie?

Elke bezitter van een Garmin zūmo GPS die het toestel beter wenst te leren kennen (3x0-reeks, 59x-reeks, XT), maar ook bezitters van een BMW Navigator V en VI.
Het betreft hier dus geen softwareopleiding BaseCamp. Daarvoor is er de specifieke opleiding BaseCamp voor motonavigatie.

Deze opleiding richt zich tot de recentere modellen van de Garmin zūmo. Heeft u een minder recent toestel (zūmo 210, 220, 550, 660) en wenst u een opleiding hiervoor,contacteer ons dan.

Welke zaken komen aan bod?

  • Belangrijke GPS-begrippen
  • Wat kan de zūmo / BMW Navigator
  • Basisbegrippen navigatie
  • Toestel up-to-date houden
  • Navigatiemogelijkheden (van A naar B, van A naar B via C, D, E)
  • Route of track gebruiken als basis voor een route
  • Route of track op toestel plaatsen
  • ...

OPGELET: bij deze cursus richten we ons op het toestel en het gebruik ervan. Maar we willen ook een stapje verder gaan en leren ook volgwegen maken in een eenvoudige online-routeplanner en deze info op het toestel plaatsen. Op die manier kan je na de opleiding zelf aan de slag.

Breng zeker uw Garmin zūmo GPS of BMW Navigator GPS mee de avond zelf want de opleiding verloopt interactief!

Zorg er dan eveneens voor dat de batterij volledig is opgeladen (eventueel 220V lader meebrengen) en dat de laatste firmware op je GPS staat (via Garmin Express).

Na afloop krijgt elke deelnemer een e-mail met de presentatie in PDF formaat, zo kan u vlot gebruik maken van de snelkoppelingen. In deze presentatie zit ook een koppeling naar een evaluatieformulier dat u kan gebruiken om uw opmerkingen (positief, te verbeteren) over deze opleiding te geven. Zo kunnen wij uw feedback gebruiken om deze opleiding in de toekomst nog beter af te stemmen op de noden en wensen van onze deelnemers.

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt ongeveer drie uur, inclusief een korte pauze. Beginuur is afhankelijk van de locatie en staat duidelijk vermeld hieronder. Gelieve op tijd aanwezig te zijn en niet met meer personen dan ingeschreven. Het is ook ten zeerste aan te raden uw toestel mee te brengen naar de opleiding. Indien u beschikt over een laptop mag u deze ook meebrengen want er zijn geen PC's beschikbaar in onze opleidingslokalen.
Zorg er dan wel voor dat de benodigde kaarten en software (Garmin BaseCamp, ...) geïnstalleerd zijn op uw laptop.

Wat kost het?

De deelnameprijs bedraagt €40 per persoon. Indien u beschikt over opleidingscheques van WayPoint Leuven, WayPoint Zolder of Galileo Trainingscenter kan u deze meebrengen naar de cursus en zo een deel van uw inschrijvingsgeld recupereren. Per opleidingsavond voorzien we minimum 5, en maximaal 15 deelnemers. Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat. Indien dit zo is, wordt u op voorhand gecontacteerd en krijgt u uw inschrijvingsgeld terugbetaald of kan u kiezen voor een andere datum.


Belangrijk: Als u zich inschrijft voor een opleiding betaalt u het volledige bedrag. Op de dag van de opleiding krijgt u in ruil voor uw opleidingscheques een deel van het inschrijvingsgeld terug. Het is niet mogelijk om nadien geld te recupereren met uw opleidingscheques, dus vergeet ze niet!

Schrijf u in voor een datum naar keuze, vergeet geen rekening te houden met de locatie!

Geen datum beschikbaar op dit ogenblik? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte wanneer nieuwe data beschikbaar komen!