WayPoint

Galileo Trainingscenter vzw verzorgt alle Garmin GPS-opleidingen voor onder andere WayPoint Leuven en Zolder. Galileo Trainingscenter vzw is als het ware een spin-off van WayPoint. Alle kennis en know-how over GPS-opleidingen die WayPoint door de jaren heen opdeed werd overgedragen aan Galileo Trainingscenter vzw.

Galileo Trainingscenter vzw werkt voor onder meer WayPoint de Garmin GPS-opleidingen uit, neemt de volledige organisatie en tevens de inschrijvingen voor haar rekening. Dit alles op een volledig onafhankelijke basis. Natuurlijk is en blijft er continu overleg tussen WayPoint en Galileo Trainingscenter vzw. Door het uitwissellen van deze kennis en ervaring willen we de kwaliteit van de opleidingen blijven verbeteren.

 

Opleidingscheque WayPointDe WayPoint Leuven/Zolder opleidingscheque blijft geldig!

Iedereen die bij WayPoint Leuven/Zolder een GPS-toestel koopt, ontvangt een opleidingscheque van 20 euro.

Met deze opleidingscheque krijgt u 20 euro korting op een Galileo-tc GPS-opleiding of praktijkdag naar keuze.

 

Indien u beschikt over een WayPoint Leuven/Zolder opleidingscheque, kan u deze meebrengen naar de GPS-opleiding of praktijkdag om zo een deel van uw inschrijvingsgeld te recupereren (maximum 20 euro). Op de opleiding zelf krijgt u uw opleidingscheque cash uitbetaald.

> Klik hier om naar het opleidingsoverzicht te gaan

> klik hier om naar de WayPoint Leuven website te gaan

> klik hier om naar de WayPoint Zolder website te gaan